De aannemer start met het werk per 1 november a.s.

Gisteren is er met een grote groep vakmensen en vrijwilligers gekeken naar de technische aanpassingen die nodig zijn om het pand geschikt te maken voor gebruik door alle dorpsgenoten: waarvoor hartelijk dank. Ook dank aan Marker Media voor het mooie bord!

De aannemer start met het werk per 1 november a.s.

In de 3e en 4e week van november gaan wij ook zelf klussen in het gebouw eenvoudig werk zoals schoonmaak, schuren en schilderen. Bent u bereid te helpen meld u dan aub bij ons dorpsplatformobbicht@gmail.com. Wij hebben uw hulp hard nodig!

Wij gaan zo langzamerhand de openingsdatum vast stellen en brengen u op de hoogte want daar moeten we natuurlijk een feestje op bouwen. Iedereen: inwoners en verenigingen zijn dan van harte welkom, wij hopen dat u allemaal van de partij bent!

De naam van de huiskamer, die door inwoners zijn aangedragen en door een jury is uitgekozen, wordt bij de opening bekend gemaakt.

Ook zijn er andere verassingen die wij dan in petto hebben.

Denkt u ook nog aan ons bij de Raboclubaktie, de huiskamer is te vinden onder Dorpsplatform Obbicht.

Heeft u mooie suggesties en/of initiatieven voor de toekomstige huiskamer laat het ons gerust weten dan kijken we samen wat er mogelijk cq haalbaar is.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://dorpsplatform-obbicht.nl/de-aannemer-start-met-het-werk-per-1-november-a-s/