Dorpsplatform & alle vrijwilligers van ’t Törpshoes bedankt

Dit prachtige bloemstuk werd door B&W aangeboden aan het Dorpsplatform & alle vrijwilligers van ’t Törpshoes. Met dankbaarheid blikken wij terug op een enerverende tijd maar ook een tijd met veel voldoening én een resultaat om trots op te zijn. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, op welke manier dan ook. Een speciaal woord van dank aan het huidige “College “ dat, na een jarenlange lobby, in 2020 een omslag heeft gemaakt en besloten heeft haar medewerking te verlenen aan de realisatie van ’t Törpshoes. Een speciaal woord van dank aan wethouder Léon Geilen voor de hulp bij de start van het project “de hoeskamer” én wethouder Andries Houtakkers & raadslid Patrick Brouwers voor hun nooit aflatende support én hun geloof in dit mooie project. Bedankt aan de medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen en al diegenen die op de achtergrond hun sympathie betuigd hebben.

Zodra de nieuwe stichting ’t Törpshoes meerdere en formele stappen heeft gezet en alles overgedragen kan worden zullen wij dit aan u laten weten, tot die tijd nemen wij onze verantwoordelijkheid voor ’t Törpshoes.

Wij gaan vervolgens als vanouds verder als de Stichting Dorpsplatform Obbicht, net als afgelopen jaren vervolgen wij onze inzet waarin wij al vele jaren werk verzetten om de leefbaarheid in ons mooie Obbicht op peil te houden of te verbeteren; waarvan de realisatie van ’t Törpshoes er één is. Zoals wethouder Houtakkers dat verwoordde in zijn speech afgelopen donderdag: “ Met een nooit aflatende focus op verbinding in de gemeenschap om af te sluiten met zijn advies: ‘houd dat vast’”!

Bedankt voor alle felicitaties, in welke vorm dan ook, voor ons gehele bestuur (èn de bestuursleden uit het verleden): Karin, Marian en Marlies en natuurlijk de toekenning van de: ”Speld van verdienste” door de gemeente Sittard-Geleen voor de voorzitter Marlène hetgeen als een grote eer ervaren wordt. Dankjewel Obbicht maar ook de inwoners uit Grevenbicht en de andere omliggende dorpen die gebruik maken van ’t Törpshoes. Met deze grote en niet aflatende steun gaat ’t Törpshoes ongetwijfeld een mooie verdere toekomst tegemoet: “ Samen wonen, Samen leven, Samen werken, Samen sterk”!.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://dorpsplatform-obbicht.nl/dorpsplatform-alle-vrijwilligers-van-t-torpshoes-bedankt/