Samen aan Tafel snel uitverkocht.

Beste Dorpsgenoten,

Gisteren, 27 mei, alweer een zeer geslaagde ‘SAMEN AAN TAFEL’ in ‘t Törpshoes. Met name bedoeld voor de inwoners uit Obbicht: alleenstaanden en 55 plussers maar ook inwoners uit de omgeving zijn welkom.

Het was opnieuw snel uitverkocht deze keer waardoor wij sommige mensen moesten teleurstellen. Wilt u er de volgende keer bij zijn wacht dan niet en meld u aan!! Wie het eerst komt …..

Wij doen een speciale oproep aan mantelzorgers en contactpersonen uit Obbicht om inwoners uit ons dorp die daartoe niet in staat zijn tijdig aan te melden en/of contact op te nemen met Jan Crapels (zie contactgegevens) Ook kunt u elke maandagmiddag, woensdagmiddag of vrijdagmiddag inlopen tussen, 13.30 en 16.00 uur als u hulp nodig heeft! Dan is altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan.

De volgende Samen aan tafel vindt plaats op vrijdag 24 juni met het volgende menu:

  • Voorgerecht: licht gebonden tomaten-groentesoep
  • Hoofdgerecht: Varkenshaas met medaillons op een bedje van verse groenten met gebakken aardappeljes.
  • Dessert: Chocolademousse met Slagroom

Hoe aanmelden?
Belt u (dagelijks tussen 18.00 en 22.00 uur) met Jan Crapels: 06/13370359 zodat uw naam genoteerd wordt en het aantal personen dat deelneemt.
Als u vervolgens het bedrag van € 9,50 pp (exclusief consumpties) overboekt op: NL 73 RABO 0137993269 (ten name van Dorpsplatform Obbicht) vermeld dan de datum van uw deelname in dit geval 24 juni. Daarna bent u verzekerd van een plekje. Betaalt u voor meer mensen vermeld dan aub hun voornaam bij de overboeking zodat dit duidelijk is en het voor ons te doen is alles correct op te pakken. Wacht dus niet!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://dorpsplatform-obbicht.nl/samen-aan-tafel-snel-uitverkocht/