Summerfair 2019

Het Dorpsplatform Obbicht maakt van deze gelegenheid gebruik haar 20 jarig jubileum te vieren. Vandaar dat wij hard werken aan een extra feestelijk tintje op de Summer Fair 2019!
Deze vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019.

Het voorlopige en extra feestelijke programma ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond 21 juni
Wijn- en Speciale Bieren proeverij en daarbij passende hapjes.
Van 19.00- 23.00 uur.

Wij volgen hierbij een internationale wijnroute als volgt: Italië, Frankrijk, Spanje, België, Oostenrijk, Californië, Australië, Mexico, Chili en natuurlijk onze eigen regio: Limburg. Dit arrangement wordt verzorgd door de Vinoloog en bierspecialist Peter van Didden (Slijterij en party service) uit Grevenbicht. Deze verzorgt ook de volledige drankvoorziening tijdens het evenement. De speciale bierenroute is als volgt: België, Duitsland, Italië, Brabant en Limburg.

De bijpassende hapjes met kaas maar ook andere kleine hapjes worden verzorgd door ‘kaasdelicatessen Janno’ die wekelijks op onze markt staat. Voor de gezellige omlijsting wordt uiteraard ook gezorgd.

Deelname op basis van inschrijving en definitieve deelname na ontvangst betaling van 17,50 all-in per persoon. Vrij gebruik van de proeverij van 19.00- 23.00 uur. Daarna is drank tegen betaling te krijgen aan het buffet. Bij deelname door groepen graag bij de inschrijving een naam van de contactpersoon vermelden. U kunt nu al inschrijven via het in deze Nieuwsbrief bijgevoegd formulier. Betaling per overboeking. Graag bij de overboeking uw naam en tevens deelname aan wijn-bierproeverij vermelden.

Zaterdagavond 22 juni Feestavond!
Aanvang 19.00 uur.

Met het muzikale spektakel van:

  • Duo ‘Kickdown’
  • ‘DJ Rick’
  • ‘Henk en Ton’ (van de Janse Bagge Band).

Vrije toegang

Zondag 23 juni
12.00 – 19.30 uur.

De H. Mis vindt dit jaar niet meer plaats in het feestpaviljoen maar in de kerk. Het parochiecomité heeft gemeld dat het te moeilijk organiseren was voor hen. Na afloop van de sacramentsprocessie starten alle feestelijkheden en kunt u onder andere deelnemen aan de Brunch op basis van uw inschrijving.
U hoeft dus zelf niet te koken en kunt samen met anderen genieten van een heerlijke brunch van 12.00- 14.00 uur. Deze brunch wordt verzorgd door van Ós delicatessen. De eigenaar van de zaak, Mischa, verzorgt al verschillende jaren de catering op de Summer Fair. Hij heeft behalve een passie voor koken een professionele koksopleiding gevolgd. Alle gerechten worden bereid met verse producten. Dit alles voor de mooie prijs van 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar € 7,50 per kind.

Het menu:

  • Vooraf: Verse Aspergesoep. Voor de kinderen is er tomatensoep.
  • Hoofdgerecht: Kippenpastei of paddenstoelenragout (vegetarisch): vooraf aangeven welke u wenst.
  • Diverse soorten broodjes en beleg.
  • Nagerecht: Panna cotta met gemarineerde verse aardbeien.
  • Inclusief 2 consumpties: Koffie/Thee/ Chocolademelk of frisdrank (andere of meerdere consumpties tegen betaling).

Behalve de brunch is er tevens frühshoppen. Mocht u liever niet deelnemen aan de brunch dan kunt u dus gezellig genieten van een drankje in het feestpaviljoen: vrije toegang. De muzikale invulling start na afloop van de processie met:” De Limburgse boereblaoskapel”. Verder in de middag wordt de muziek verzorgd door een spetterend optreden van de welbekende “Roepoepers”oet Beeg. Ter afsluiting zal de inmiddels in Obbicht bekende
groep :”Neet te bloaze” een optreden verzorgen!

Uiteraard zijn er ook dit jaar attracties en spellen op de markt. Wij zijn nog in onderhandeling over extra activiteiten voor de jeugd om zo ons 20 jarig jubileum te onderstrepen. Rond de catering was door het publiek het verzoek geplaatst een goedkopere snack aan te bieden. Ook daarover zij n afspraken gemaakt met de cateraar. Voor de attracties wordt dezelfde prijs als afgelopen jaar gehanteerd. € 5.- per deelnemend kind met onbeperkt gebruik van de attracties en spellen. Bij het inleveren van het bandje mag men nog een mooie prijs uitzoeken.

In de bijlage van de Nieuwsbrief van december 2018 trof u de twee verschillende inschrijfformulieren aan. U kunt deze inleveren per e-mail of in de brievenbus van het dorpsplatform deponeren,

Permanente koppeling naar dit artikel: http://dorpsplatform-obbicht.nl/summerfair/