Update van de lopende ontwikkelingen in de huiskamer.

Beste Dorpsgenoten,

Wij houden u graag zoveel mogelijk op de hoogte van de lopende ontwikkelingen in de huiskamer. Hoe staat het ervoor? Momenteel zijn wij druk doende om af te stemmen met allerlei instanties en het afwikkelen van allerlei formaliteiten. De aannemer zal op korte termijn starten met de verbouwing.

Wij zijn bezig om de inrichting uit te zoeken zodat de huiskamer een sfeervolle plek is waar iedereen zich, in de goede zin van het woord, thuis voelt. Het inrichtingsplan is kosteloos opgesteld door een bevriende binnenhuisarchitecte.

De koks die straks maaltijden gaan verzorgen zijn bezig de organisatie van het project “Samen aan tafel” verder op de rails te zetten en onder andere ook de kookmaterialen bij elkaar te sprokkelen. Met de groep gastheren en gastvrouwen die zich hebben opgegeven zal op korte termijn een afspraak gepland worden om de aanpak verder uit te werken. De boekenruil en het ( open deur-) koffiecafé, hoe dit moet gaan lopen wordt, nu ook verder uitgewerkt.

### In de 3e en 4e week van november gaan wij schuren en schilderen in het pand: heeft u nog een handje vrij, hoe klein ook, laat het ons aub weten via dorpslatfiormobbicht@gmail.com of stop een briefje in de brievenbus bij de huiskamer aan de markt met uw naam, hoe wij u kunnen bereiken en uw beschikbaarheid, elk klein momentje is welkom ###

Een groepje inwoners is bezig om het openingsfeest alvast voor te bereiden. De feestelijke openingsdatum zullen wij op korte termijn bekend maken. Bij de opening zal ook de naam van de huiskamer onthuld worden en weten we dus wie de prijs gewonnen heeft.## Houd onze berichten op FB of de website dorpsplatform-obbicht.nl tabje huiskamer in de gaten ##

Voor onze deelname aan de prijsvraag “Onze Buurt”, waartoe wij samen met 7 anderen genomineerd zijn, zullen wij op 10 november met een delegatie deelnemen aan een jury presentatie en een “pitch” verzorgen. Tevens zijn enkele deelnemers aan het project huiskamer geïnterviewd daarvan volgt een uitzending van L1 op dinsdag 16 november vanaf 17.00 uur en zondag 21 november vanaf 10.45 uur. Wij zullen dit nog een keer onder uw aandacht brengen met de exacte uitzendtijden. De einduitslag zal eind november plaats vinden duimen dus…… dat wij een mooie prijs in de wacht slepen. Wij hebben in elk geval een aanvraag gedaan voor audio visuele middelen waarbij wij heel speciaal denken aan de jeugd van Obbicht die ook welkom zijn in het pand. Misschien is er een groep volwassenen die bijvoorbeeld een jeugdfotoclub wil opzetten of een jeugdfilmploeg of op welke manier dan ook het voortouw neemt. Laat het weten als u initiatief wilt nemen ten behoeve van activiteiten voor de jeugd.

Graag nodigen wij u ook uit om ons van tips te voorzien of als u vragen heeft neem dan contact op per e-mail ( zie adres hierboven) of deponeer een briefje met uw naam en hoe u telefonisch of per e-mail te bereiken bent dan nemen wij contact met u op. Tips en advies worden op financiële en organisatorische haalbaarheid beoordeeld door de werkgroep/stuurgroep.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://dorpsplatform-obbicht.nl/update-van-de-lopende-ontwikkelingen-in-de-huiskamer/