Na een week schilderen met deze mooi groep vrijwilligers.

Na een week schilderen met deze mooi groep vrijwilligers blijkt dat er zó hard gewerkt is dat de komende week geen schilderwerk gedaan hoeft te worden Alles moet drogen en tevens kan het verdere schilderwerk pas opgepakt worden als de aannemer met het schonere werk kan beginnen: er  dwarrelt nu, door het breekwerk,  te veel stof in het pand om alles af te lakken en de muren te schilderen. In de week van 6 december gaan wij weer verder.

De aannemer is druk doende om de toiletten te vervangen en een invalidetoilet te maken zodat alles voldoet aan de wettelijke voorschriften. Voor de professionele keukeninstallatie moeten er leidingen aangebracht worden ook daar wordt volop aan gewerkt.

De koks zijn bezig om potten en pannen en serviesgoed uit te zoeken en van alles en nog wat te regelen. Zij doen hun best o het allemaal zo voordelig mogelijk voor elkaar te krijgen wij moeten immers ook op de centjes passen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://dorpsplatform-obbicht.nl/na-een-week-schilderen-met-deze-mooi-groep-vrijwilligers/