Hier weer een berichtje over de voortgang  van de verbouwing m.b.t. de toekomstige huiskamer.

Beste Dorpsgenoten, Hier weer een berichtje over de voortgang  van de verbouwing m.b.t. de toekomstige huiskamer:
  • A.s. maandag start de aannemer met de eerste verbouwingswerkzaamheden. Enkele vrijwilligers hebben al behoorlijk de handen uit de mouwen gestoken door de vloerbedekking te verwijderen, het keukentje dat er stond te verwijderen zodat begonnen kan worden met de verbouwing van de keuken en uitbreiding van de toiletgroep met een invalidetoilet. Tevens heeft een vrijwilliger al de diverse rekken uit een ruimte verwijderd die verder goede diensten gaan doen voor het archief van het Ecrevissecomité en voor het opbergen van spullen van de toekomstige gebruikers.
  • In de week van 15 november gaan wij starten met schilderen dat wil zeggen er moet eerst afgeplakt worden en dan schuren en vervolgens worden enkele lagen aangebracht …. Heeft u nog een handje vrij maar kunt u niet schilderen… geen probleem er zijn ook andere klusjes die gedaan moeten worden zoals u kunt lezen afplakken en schuren en ook koffie zetten voor de harde werkers. Kortom: meld u bij dorpsplatformobbicht@gmail.com  • Dan de BOEKENRUIL: Er zijn twee enthousiaste dames die hier in de toekomst mee aan de slag gaan. De boekenruil is er ook voor ### kinderboeken ###  Nu zijn de dames op zoek naar kinderboeken waar een start  mee gemaakt kan worden.
HEEFT U KINDERBOEKEN DIE U NIET GEBRUIKT DAN KUNT U DEZE INLEVEREN OP:
  • ZATERDAG 20 NOVEMBER BIJ BEA MUNSTERS: PATER PELZERSSTRAAT 9 TUSSEN 10.00 EN 16.00 UUR .
  • ZATERDAG 27 NOVEMEBER BIJ YVONNE BIERMAN: MAASSTRAAT 1A2
OP BEIDE DAGEN VERHINDERD EN WILT U TOCH BOEKEN INLEVEREN: STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR HET DORSPLATFORM DAN KAN ER GEKEKEN WORDEN NAAR EEN ANDER GESCHIKT MOMENT.


  • JURYSESSIE PRIJSVRAAG ONZE BUURT: Naar aanleiding van onze nominatie voor een prijs gaan wij s. woensdag 10 november voor een jury een pitch verzorgen. Hier zullen behalve het platform ook enkele gebruikers acte de présance geven. Wij gaan voor audiovisuele middelen waarbij speciaal ook aan de jeugd gedacht wordt… zoals al eerder gemeld. De uitslag komt eind november: HEEL HARD DUIMEN DUS.


     
Er zijn ook TV opnames gemaakt rond het project deze zijn te bewonderen op: L1  Afl.4 DB4ALL Tigers – Huiskamer in de bank Obbicht: Dinsdag 16 november            17:00 / 18:00 / 19:00 (onder voorbehoud) / 22:00 /  23:00 Zondag 21 november             10:46 / 14:28 / 22:13 Vragen en/of tips neemt u dan aub per email dorpsplatformobbicht@gmail.com contact met ons op! Wij houden u op de hoogte!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://dorpsplatform-obbicht.nl/opdate-05-november-2021/